CoopBorrel Leuven

Coopkracht wil sterker regionale coöperatieve initiatieven in de kijker zetten en netwerking, kennisdeling en samenwerking tussen coöperaties op regionaal vlak steunen, sterken en stuwen. En, we willen de burger sterker bewust maken van de kracht van een coöperatieve economie en samenleving.

Tijdens onze Algemene Vergadering van 21 maart namen we eerste stappen om hierover in debat te gaan met onze leden-coöperaties uit de verschillende regio's.
En, we voelden dat er animo was bij de “Leuvense” coöperaties om mekaar beter te leren kennen en verder in gesprek te gaan over dit onderwerp.

Daarom nemen we het initiatief en nodigen we onze leden van harte uit naar de CoopBorrel Leuven op dinsdag 8 mei van 17u30-20u in Brasserie Oud Leuven, Tiensevest 12, 3000 Leuven (vlakbij centraal station).

Jos Motmans – bestuurder van Coopkracht - zal de CoopBorrel begeleiden.

Doel van deze bijeenkomst is:

  • Kennismaking en netwerking tussen de “Leuvense” coöperaties bevorderen, bij een hapje en een drankje in gezellige sfeer;
  • Via een begeleidingsformule samen met jullie in gesprek te gaan over jullie dromen, behoeftes, acties en samen te bekijken of en hoe mogelijks gezamenlijke initiatieven voor het najaar 2018 in de Provincie Vlaams Brabant kunnen ontstaan.
Datum
Einde
20:00
Locatie

Tiensevest 12
3000 Leuven

Inschrijven
""