Word Coöperatieve Ondernemer voor de Klas

Word Coöperatieve Ondernemer voor de Klas! Laat je overtuigen en registreer nu!

Help ons het wereldbeeld van jongeren en hun visie op onze economie en samenleving te verbreden door over jouw coöperatie te getuigen!
Coopkracht, Cera en Vlajo willen het aanstaande schooljaar 2019-2020 nog meer coöperatieve ondernemers voor de klas krijgen! En daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

We roepen dan ook al onze leden op om zich nu in te schrijven voor het programma Vlajo Ondernemers voor de Klas (OvK) - hét grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen. De OvK dagen vinden vervolgens plaats tussen 13 januari tot 6 maart 2020. Inspireer jongeren uit het middelbaar onderwijs tijdens een twee uur durende gastles met jouw expertise, passie en energie in jouw regio!  Indien gewenst, helpt Coopkracht je graag met de inhoudelijke voorbereiding van je gastles.

Reeds deelgenomen? U ontvangt automatisch een inschrijvingsmail!

Deelnemen als nieuwe spreker? Klik hier!

Alle info vind je ook op de website van Vlajo.

 

In onze nota Coöperatief ondernemen in het onderwijs en jeugdwerklandschap in Vlaanderen en Brussel kom je meer te weten over deze generatie jongeren en welke concrete kansen en initiatieven er zijn om coöperatief ondernemen sterker te integreren in het onderwijs en jeugdwerk. Na drie jaar Youth4Coop (2015-2017) - waaronder Coöperatieve Ondernemers voor de Klas - hebben we 410 jongeren en 34 leerkrachten bereikt met 27 getuigenissen en 554 jongeren met online leermateriaal.

Deze coöperatieve ondernemers doen reeds mee: