Algemene ledenvergadering, 11 mei 2016, Leuven

Er hing een warme gloed over de Algemene Ledenvergadering van Coopkracht van 11 mei. Het was een fijn wederzien, maar we mochten we ook enkele nieuwe gezichten verwelkomen in de familie. Een dertigtal leden en sympathisanten werden meegetrokken in het verhaal van zes gedreven coöperaties. Zij toonden stuk voor stuk dat de coöperatieve beweging enorm waardengedreven handelt.

Het Lezerscollectief, Bike & Co, Scwitch, Nestor, Wereldcafé, We and Work charmeerden met hun passie, sociaal engagement en oog voor duurzaamheid.

Coopkracht heeft zich het afgelopen jaar herbrond. Uit de vraag ‘wie willen we zijn?’ is een duidelijke focus en goesting gegroeid: Coopkracht is in de eerste plaats een netwerkorganisatie! En daar gaan we sterker op inzetten. De Algemene Ledenvergadering keurde de purpose, relatiewaarden, doelstellingen voor de komende jaren goed. Binnenkort mag je dan ook hier een concrete actieplan en oproep tot medewerking verwachten. Wil je de sfeer van de Algemene Ledenvergadering herbeleven, bekijk dan hieronder de sfeerfoto’s.

fotofotofoto

fotofotoFOTO