Save the Date: Algemene Vergadering Coopkracht 21 april 2020

Noteer alvast in je agenda dat de algemene vergadering van Coopkracht vzw doorgaat op dinsdag 21 april 2020 om 17.30 uur te Berchem. Het wordt een bijzondere editie: naast een informatief gedeelte, een terug- en vooruitblik op onze activiteiten en de financiële verslaggeving, kiezen we ook een nieuw bestuur. Reden te meer om deze datum dus vrij te houden. De leden van Coopkracht ontvangen de uitnodiging en de agenda midden maart 2020.

Programma en meer concrete info volgen later nog.

Documenten Algemene vergadering:

Vergeet uw lidmaatschap in 2020 niet te hernieuwen om te kunnen genieten van het stemrecht op de Algemene Vergadering. Bestaande leden krijgen automatisch een factuur voor lidmaatschap toegestuurd. Je hoeft zelf geen coöperatie te zijn om de coöperatieve principes in je bedrijfsbeleid te integreren en lid te worden.

Kom hier meer te weten over het Coopkracht-lidmaatschap.

Coopkracht roept kandidaten op voor de Raad van Bestuur vóór 21 maart 2020

Onze bestuurders kunnen terugkijken op 3 boeiende en inspirerende jaren. De statuten van Coopkracht vzw bepalen dat de raad van bestuur om de drie jaar her-verkozen wordt. We roepen dan ook graag onze leden op om zich kandidaat te stellen. Alle 11 bestuursmandaten zijn verkiesbaar.

Heb je zin om je kandidaat te stellen als bestuurder van Coopkracht? Wil je wel eens verder kijken dan je eigen coöperatieve organisatie? En wil je je ook inzetten voor de ruime coöperatieve beweging? Dan is dit je kans om lid te worden van de Raad van Bestuur van Coopkracht vzw. Je krijgt er ook wat voor terug. Dit is een boeiende opdracht in een aangename sfeer met inspirerende mensen. De bestuurders gaan open en constructief met elkaar om, met respect voor de coöperatieve principes. Zo draag je bij aan de missie, doelstellingen en waarden van Coopkracht. En dus ook aan de versterking van de coöperatieve beweging in Vlaanderen.

Praktisch

Interesse? Stuur dan je kandidatuur, gericht aan de voorzitter Marc Bosschaert, vóór 21 maart 2020 door naar alain.schoovaerts@coopkracht.org. Op de algemene vergadering van 21 april 2020 krijg je als kandidaat-bestuurder de tijd om kort je kandidatuur toe te lichten: dus helpt het zeker om bij indienen van je kandidatuur reeds jouw motivatie mee te geven.

Wens je meer info, neem gerust contact op met Marc Bosschaert marc.bosschaert@coopfabrik.be of Alain Schoovaerts (0471 02 83 67).

Meer info over de taken als bestuurder, het gewenste profiel en wat Coopkracht jou biedt, lees je hier.