GoWithTheVelo!

Cera, Bike & Co en andere zetten Woensdag Fietsdag – campagne op en zoeken coöperatieve werkgevers die het goede voorbeeld geven!

Vlaanderen op de fiets krijgen. Toch minstens 1 keer per week. Dat is het eenvoudige en logische doel van Woensdag Fietsdag. De campagne van 2018 wil extra aandacht geven aan woon-werkverkeer met de fiets: alle werkgevers worden uitgenodigd om de campagne te onderschrijven: zowel koplopers inzake duurzame mobiliteit als organisaties waar een versnelling hoger geschakeld kan worden – met de fiets.

Woensdag Fietsdag biedt campagnemateriaal met laagdrempelige en eenvoudige campagnetips, maakt reportages over inspirerende koplopers en organiseert fotogenieke campagnewedstrijden. Eenmaal gebeten door de fietsmicrobe, kunnen collega’s meedingen naar de prijzen in de Summer Challenge van Biketowork. Uiteraard verschijnen alle deelnemende organisaties op de partnerpagina van de nieuwe website.

Bijzondere aandacht voor woon-werkverkeer met de fiets in de periode van 25 april tot 21 juni – indien mogelijk ook met het goede voorbeeld van management: ingewikkelder is het niet.

De campagne willen graag zo veel mogelijk werkgevers bereiken:

  • We zoeken vele tientallen werkgevers die de campagne mee onderschrijven (zie tekstje hieronder).
  • We zoeken leidinggevenden die zelf het goede voorbeeld willen geven door minstens 1x op woensdag met de fiets naar het werk te gaan.
  • We zoeken enkele ambassadeurs die we als rolmodel kunnen opvoeren in communicatie-acties.

Registreer je als partner via gowiththevelo@woensdagfietsdag.be!

 

...