De Lama's cv

Wij zijn Robyn, Janne en Pieter. Met De Lama’s helpen we vzw’s, bedrijven en organisaties met hun communicatie. Sociale media, filmpjes, foto’s, teksten, nieuwsbrieven, SEO, online advertenties, data-analyses … we hebben alle drie onze specialiteiten en vullen elkaar perfect aan. 

Die samenwerking hebben in 2020, na twee jaar, officieel in een vennootschap gegoten. De keuze voor een coöperatieve vennootschap is vrij ongewoon in onze sector. Toch was deze structuur voor ons heel natuurlijk en bewust. Gelijkwaardigheid, ownership, je goed voelen in een duurzame job op lange termijn waar de voldoening primeert ... het zijn allemaal elementen die ons naar de CV brachten.

Ecologie en duurzaamheid zijn deel van wie we zijn en die overtuiging dragen we ook uit naar onze klanten. We doen alles met de fiets en het openbaar vervoer, onze lunches zijn plantaardig en voor buitenlandse opdrachten vervangen we het vliegtuig zoveel mogelijk door de trein.

We werken voornamelijk samen met klanten die zelf een socio-culturele meerwaarde bieden, zoals Rikolto, Re-Member, Anders Reizen, European Youth Parliament, Steinerschool Gent, publiq … Als lid van Coopkracht willen we andere coöperaties leren kennen, geïnspireerd raken en wie weet, nieuwe samenwerkingen aangaan. We kijken ernaar uit!

Contactgegevens

De Lama's cv
Sint-Baafskouterstraat 102
9040 Sint-Amandsberg

Mobiel nummer
0485 42 39 57
Medewerkers (VTE equivalent)
0