CoopBorrels

CoopBorrels zijn een plek waar coöperatieve ideeën borrelen.
Wil je andere coöperaties uit je regio leren kennen en samen nadenken over gezamenlijke acties die jouw coöperatie sterken en de hele coöperatieve beweging in Vlaanderen stuwen? Ontdek hier de CoopBorrels in jouw regio!

Coopkracht wil sterker regionale coöperatieve initiatieven in de kijker zetten en netwerking, kennisdeling en samenwerking tussen coöperaties op regionaal vlak steunen, sterken en stuwen. En, we willen de burger sterker bewust maken van de kracht van een coöperatieve economie en samenleving.

Tijdens de Algemene Vergadering van 21 maart 2018 namen we eerste stappen om hierover in debat te gaan met onze leden-coöperaties uit de verschillende regio's.

Coopkracht wil kennismaking en netwerking tussen coöperaties uit dezelfde regio versterken, en via een begeleidingsformule met onze leden-coöperaties samen na denken hoe nieuwe gezamenlijke initiatieven kunnen ontstaan.

Interesse in de CoopBorrels? Hou onze netwerkagenda in de gaten voor de komende CoopBorrels!

Wil jij graag samen met Coopkracht een CoopBorrel organiseren bij jouw coöperatieve onderneming? Neem dan zeker contact op met ons via info@coopkracht.org.

De eerstvolgende CoopBorrel vindt plaats op donderdag 19 september van 17u30 tot 20u.  

Gastheer en plaats van afspraak voor de CoopBorrel is BelOrta, Mechelsesteenweg 120 te 2860 Sint-Katelijne-Waver.

Doel van deze CoopBorrel is:

  • Je de gelegenheid geven kennis te maken met de collega-coöperaties in de provincie Antwerpen
  • De dynamiek van samenwerking tussen de coöperaties onderling in de regio aan te wakkeren.
  • Samen op zoek te gaan naar mogelijke gemeenschappelijke acties of initiatieven die ondersteund kunnen worden vanuit Coopkracht.

Dit alles doen we in een gezellige sfeer waarbij er nadien ruimte is tot netwerking. We ontmoeten mekaar in het hoofdkantoor BelOrta (dit is het rode bakstenen gebouw links op de grote parking. Onthaal aan de voorzijde van dit gebouw).
We voorzien een drink en wat snackgroentjes.

Inschrijven via info@coopkracht.org ten laatste op 9 september 2019.