Webinar "Crowdfunding platformen, wat zijn de mogelijkheden en hoe begin je eraan?"

Hoe sluit crowdfunding aan bij je strategie, is het de beste werkwijze om kapitaal op te halen? Welke platformen zijn er en hoe weeg je ze tegen elkaar af? Of wanneer doe je het beter helemaal zelf? Hoe voer je een succesvolle communicatiecampagne en wat doe je beter niet?

Gastprekers Kim Vercruysse (expert communicatie & fundraising) en Peter Depauw (specialist op vlak van kapitaal en strategie) van Strategies and Leaders maken je wegwijs in de do's-and-don'ts van crowdfunding en het steeds uitbreidende aanbod van crowdfundingplatformen. Ze geven concrete tips en helpen je op weg om zelf (beter) aan de slag te gaan.

Dit webinar kwam tot stand in samenwerking met Strategies and Leaders. Dit coöperatief strategisch adviesbureau omschrijft zich als 'de biowinkel van de consultancy'. Strategies and Leaders werkt namelijk enkel voor 'de goei': organisaties en bedrijven die een betere wereld als missie hebben. Ze zijn tevens lid van Coopkracht en ondersteunden het voorbije jaar een 15-tal coöperaties.

De opname van dit webinar kan aangevraagd worden via info@coopkracht.org. Dit is gratis voor leden van Coopkracht, niet-leden betalen een bijdrage van €35.

 

Datum
Locatie