Webinar "Crowdfunding platformen, wat zijn de mogelijkheden en hoe begin je eraan?"

Hoe sluit crowdfunding aan bij je strategie, is het de beste werkwijze om kapitaal op te halen? Welke platformen zijn er en hoe weeg je ze tegen elkaar af? Of wanneer doe je het beter helemaal zelf? Hoe voer je een succesvolle communicatiecampagne en wat doe je beter niet?

Gastprekers Kim Vercruysse (expert communicatie & fundraising) en Peter Depauw (specialist op vlak van kapitaal en strategie) van Strategies and Leaders maken je wegwijs in de do's-and-don'ts van crowdfunding en het steeds uitbreidende aanbod van crowdfundingplatformen. Ze geven concrete tips en helpen je op weg om zelf (beter) aan de slag te gaan.

Praktisch:

  • Dinsdag 22 juni van 11u00 tot 12u15
  • Zoommeeting, opname achteraf te herbekijken
  • Interesse? Schrijf je vóór 18/06 in via onderstaand formulier. Je kan bij inschrijving ook al concrete vragen doorgeven.
  • Gratis voor leden van Coopkracht, niet-leden betalen een bijdrage van €35.

Dit webinar komt tot stand in samenwerking met Strategies and Leaders. Dit coöperatief strategisch adviesbureau omschrijft zich als 'de biowinkel van de consultancy'. Strategies and Leaders werkt namelijk enkel voor 'de goei': organisaties en bedrijven die een betere wereld als missie hebben. Ze zijn tevens lid van Coopkracht en ondersteunden het voorbije jaar een 15-tal coöperaties.

 

Inschrijvingsformulier

Hierbij wens ik mij in te schrijven voor het Coopkracht webinar op 22/06/2021: Crowdfunding platformen, wat zijn de mogelijkheden en hoe begin je eraan?

Naam & voornaam
Lid van Coopkracht
Datum
Locatie