CoopBorrel Gent

CoopBorrels zijn een plek waar coöperatieve ideeën borrelen.

Coopkracht wil sterker regionale coöperatieve initiatieven in de kijker zetten en netwerking, kennisdeling en samenwerking tussen coöperaties op regionaal vlak steunen, sterken en stuwen. En, we willen de burger sterker bewust maken van de kracht van een coöperatieve economie en samenleving. Coopkracht wil kennismaking en netwerking tussen coöperaties uit dezelfde regio versterken, en via een begeleidingsformule met onze leden-coöperaties samen na denken hoe gezamenlijke initiatieven kunnen ontstaan.

De CoopBorrel is dé gelegenheid om coöperaties uit jouw regio te leren kennen, om mogelijke kruisbestuivingen te verkennen en om ideeën of vragen te delen, in een gezellige en informele sfeer.

Wil je andere coöperaties uit je regio leren kennen en samen nadenken over gezamenlijke acties die jouw coöperatie sterken en de hele coöperatieve beweging in Vlaanderen stuwen?

Kom dan naar deze eerste CoopBorrel op donderdag 20 juni!

Deze CoopBorrel vindt plaats van 17u30 tot 20u in het Bedrijvencentrum De Punt, Kerkstraat 108 in Gentbrugge (klik hier voor de wegbeschrijving).

Gastheer is wooncoop cvba die bij wijze van voorzet het accent legt op hoe wooncoop samenwerkt met andere coöperaties.
Doel van deze bijeenkomst is:

  • Je de gelegenheid geven kennis te maken met de collega Oost-Vlaamse coöperaties.
  • De dynamiek van samenwerking tussen de coöperaties onderling in de regio aan te wakkeren.
  • Samen op zoek te gaan naar mogelijke gemeenschappelijke acties, initiatieven die ondersteund kunnen worden vanuit Coopkracht.

Dit alles doen we in een gezellige sfeer waarbij er nadien ruimte is tot netwerking.
Graag ontvingen we je inschrijving ten laatste op maandag 17/06/2019 via info@coopkracht.org of via onderstaand inschrijvingsfromulier.

Datum
Locatie

Bedrijvencentrum De Punt
Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge