Cera Coop Event - Leuven

Denk je er aan te starten met een coöperatie, ben je daar mee bezig of ben je actief in een coöperatie die wil groeien?

Dan ben je van harte welkom op ons Cera Coop Event op dinsdag 17 april 2018 vanaf 13 uur in het Cera-gebouw, Muntstraat 1 in Leuven: een inspirerend studie- en netwerkmoment voor alle mensen die actief zijn in of voor coöperatieve ondernemingen, en iedereen die geïnteresseerd is in het coöperatieve model.

Cera biedt er vanuit haar dienstverlening coöperatief ondernemen en diverse andere specialisten vijftien verschillende workshops en infosessies aan. En dit voor alle types coöperaties in diverse sectoren en fasen: inspiratie, starten, groeien, versterken en verruimen. Per fase in het leven van een coöperatie bieden we drie sessies aan.

Bekijk op onze website het programma met het overzicht van de vijftien workshops.

200 jaar geleden - op 30 maart 1818 - werd Friedrich Wilhelm Raiffeisen geboren in het Westerwald, Duitsland. En hoewel hij zelf nooit zijn geboortestreek verliet, inspireerden zijn coöperatieve ideeën duizenden mensen wereldwijd. De principes van Raiffeisen rond zelfhulp, zelfbestuur en zelfverantwoordelijkheid zijn actueler dan ooit. Ter gelegenheid van de tweehonderdste verjaardag van F.W. Raiffeisen wil Cera ook jou inspireren.

Vragen? infocoop@cera.coop  of 016 27 96 88

Datum
Einde
18:00
Adres

Cera
Muntstraat 1
3000 Leuven